7 dagers dietten

Denne dietten ble utviklet i sammenheng med subsidieringer av det amerikanske landbruksdepartementet og departementet for ernæring og medisin i 1995. Da ble den gjennomført tester som viste gode resultater.

7 dagers dietten

Denne dietten ble utviklet i sammenheng med subsidieringer av det amerikanske landbruksdepartementet og departementet for ernæring og medisin i 1995. Da ble den gjennomført tester som viste gode resultater. Denne dietten skal gi brukerne muligheten til å gå ned opptil 6 kilo per uke dersom de gjennomfører den riktig. Det vil også hjelpe deltakeren i å forbedre holdningen og humøret på grunn av den rensende effekten.

7 dagers dietten gjør at man forbrenner flere kalorier enn man tar inn, og kan brukes så ofte man bare ønsker. Det følger ingen komplikasjoner med den. 7 dagers dietten rensker kroppen for slagg og giftstoffer som har samlet seg opp. Man vil føle at man har et energioverskudd. Det er viktig at man drikker ti glass vann hver eneste dag gjennom dietten.

Dag 1

Den første dagen skal man kun spise frukt. Det betyr alle typer frukt bortsett fra banan. Det anbefales å spise mye vannmelon eller honningmelon.

Dag 2

Den andre dagen går man over til grønnsaker. Man anbefales å spise seg stappmett på både rå og kokte grønnsaker. Her kan man spise alt som er ønskelig og så mye man vil. Ikke kok i olje eller salt. Fordel det utover dagen.

Dag 3

Den tredje dagen skal man spise en blanding av frukt og grønnsaker, og fortsatt så er banan ikke tillatt, heller ikke potet i dag. Mengde og hyppighet bestemmer man selv.

Dag 4

Den fjerde dagen skal man fråtse i bananer. Hele 8 bananer og tre glass melk denne dagen. Man kan også lage en grønnsakssuppe om det er ønskelig.

Dag 5

Den femte dagen er festdag. I dag skal man spise en skål med ris og 6 hele tomater og drikke 12 glass vann. Det er lurt blant annet for å kvitte seg med urinsyre som samler seg opp i kroppen.

Dag 6

Dag seks skal man spise en skål med ris og så mye grønnsaker man vil. Man kan spise dem rå eller koke dem, alt av det man ønsker seg.

Dag 7

Den sjuende og siste dagen av 7 dagers dietten har endelig kommet og i dag inneholder dietten en skål ris, juice (appelsin eller eple) og grønnsaker av eget ønske. Når man veier seg neste morgen skal man se en betraktelig reduksjon i vekten. Og humøret vil være utmerket.

Ellers om 7 dagers dietten

Det viktigste med denne 7 dagers dietten er at man drikker 10 store glass med vann hver dag. Vannet kan smaktilsettes med sitron. Man kan drikke svart kaffe, men uten noe tilsetting. Ingen juice før sjuende dag.

Det som er fint med 7 dagers dietten er at man kan gjenta den så ofte man vil, selv om det anbefales å ta en tre dagers pause mellom hver diett. I tillegg vil den gjenopprette kroppens naturlige tilstand og få en mye sunnere intern helse. Kroppen kvitter seg med giftstoff og slagg som har lagt seg på blodårer og i ledd. Dietten er likevel ingen ernæringsmessig helsekostplan, så man bør over tid få inn også andre næringsstoffer. Man kan ta kosttilskudd hver dag for å kompensere for dette. Mange synes kanskje det høres vanskelig ut å lage måltider ut av bare frukt eller bare grønnsaker, men da må man tenke på hva det vil gjøre med kroppen og holde ut den lille uka den varer.